Články

10 najvtipnejších hlášok vašich detí
09.05.2023

10 najvtipnejších hlášok vašich detí

Detská úprimnosť nemá hraníc. Myslenie detí je totiž väčšinu času bezstarostné a nekomplikované. Každodenné "perly" našich drobcov nám vedia vyčariť úmev na tvári, rozosmiať nás a niekedy nás dokonca prinútia zamyslieť sa. V tomto článku vás pozývame na spoločný výlet do čarovného sveta našich detí. 
Ako podporiť imunitu u detí
09.05.2023

Ako podporiť imunitu u detí

Zima je za nami, postupne sa oteplieva a čoraz častejšie vykúka spoza mrakov slniečko. V tomto prechodnom období treba dbať na imunitu vašich detí i seba viac, než inokedy. Viete, ako a čím najlepšie podporíte svoje zdravie? Rady a tipy na udržanie pevného zdravia detí nájdete v tomto článku.

Logopedické hry a hračky
27.04.2023

Logopedické hry a hračky

Majú vaše deti problém s vyslovovaním niektorých hlások a sykaviek? Okrem návštev logopéda im môžete pomôcť správne artikulovať aj pomocou didaktických a logopedických hračiek práve na tento účel určených. V našej ponuke nájdete skvelé hračky a pomôcky, ktoré vaše deti povzbudia k správnej výslovnosti. 
Vybrané slová po Z
25.04.2023

Vybrané slová po Z

Diktáty na vybrané slová sú u väčšiny z nás jednou z hlavných spomienok na školské časy. Možno sa pri tejto spomienke pousmejete a možno sa vám, naopak, zachmúri tvár. Pravdou je, že málokto môže tvrdiť, že sa vybrané slová naučil mávnutím ruky. Dnes ale existujú oveľa príjemnejšie metódy učenia. Poznáte ich?
Najlepšie hry pre jedného hráča
24.04.2023

Najlepšie hry pre jedného hráča

Spoločenské hry sú ešte aj v dnešnej dobe nesmierne populárne medzi deťmi aj rodičmi, ktorí dbajú na to, aby ich ratolesti zabavili, no zároveň im poskytli zábavu, pri ktorej sa i niečo naučia. Vedeli ste však, že mnoho spoločenských hier sa vyrába aj pre jedného hráča? 
Vybrané slová po S
17.04.2023

Vybrané slová po S

Patria aj vaše deti medzi tie, čo nevedia prísť slovenskému jazyku na chuť? Bývajú znechutené z diktátov a vybraných slov? Máte pocit, že ich bifľovanie sa slovíčok nemá konca? Možno iba treba zmeniť prístup k učeniu. Napokon, nátlakom a učením sa nasilu nikdy nikto nedosiahol tú najvyššiu métu vedomostí.
Logické hry pre deti a dospelých
13.04.2023

Logické hry pre deti a dospelých

Logické hlavolamy, hádanky a hry pomáhajú deťom rozvíjať schopnosť odhadovania, logický úsudok a tiež schopnosť plánovania. Poznáte tie naše? Alebo máte niektoré z nich už doma? V tomto článku vám priblížime vaše najobľúbenejšie produkty zo sérií Logic!, MindOK a aj našu novú sériu, Didaktik. Nechajte sa inšpirovať!

Vybrané slová po R
11.04.2023

Vybrané slová po R

“Deti by sa mali naučiť, že čítanie je potešenie, nie len niečo, čo vás učitelia nútia robiť v škole.” - Beverly Cleary. Škola a vyučovanie ide ruka v ruke s rôznymi písomkami a testami, ktoré si na nás učiteľky vymysleli. A vedia potrápiť nejedného šikovného žiaka či žiačku, ba niekedy i dospeláka.
Ako vybrať správne odrážadlo pre deti
06.04.2023

Ako vybrať správne odrážadlo pre deti

Radosť z pohybu je vlastná všetkým deťom, niet preto divu, že odrážadlo sa stalo prirodzenou súčasťou detských životov. Deti, rovnako ako aj dospelí, dokážu veľmi ľahko zistiť, čo je to sloboda pohybu. Od prvých neistých krokov až po poriadny rozbeh po lúke a prvý pád - všetky deti objavujú svoje hranice a neustále ich posúvajú. 

Veľké motorické hračky pre deti
04.04.2023

Veľké motorické hračky pre deti

Multifunkčné didaktické kocky, motorické stolíky, chodítka a vozíky či hudobné hračky. To všetko sú skvelé hračky pre zdravý vývin vášho dieťatka, rozvíjanie jeho motorických schopností a koordinácie. Sú ideálnym spoločníkom na dlhé hodiny hrania a navyše sú vyrobené z vysoko kvalitných materiálov.